0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Porovnat
CZ

SK

s námi to chytneš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Zavináče z jelce

Ingredience:

jelec   2 kg

sůl   120 g

voda     0,5 l

ocet   0,5 l

Nálev:

pepř   6 kuliček

okurky   6 ks

cibule   2 ks

nové koření  2 kuličky

bobkový list  2 ks

voda   1 l

ocet  200 ml

sůl   20 g

cukr   7 g


Postup:

Ryby rozpůlíme  a naskládáme do vhodné nádoby. Z 0,5 l vody, 0,5 l octa a 120 g soli připravíme nálev. Ryby zalijeme  a necháme 4 dny v chladu. Potom vyděláme   páteř a ryby svineme do zavináčů. Vložíme okurku a spojíme párátkem. Pak vše zalijeme nálevem a přidáme cibuli.


Zpět do kategorie

NewsletterNenechte si ujít výhodné akce, slevy a novinky.