Ingredience:
kapr
voda 1,5
mrkev
petržel
kousek celeru
brambory 150 g
vařená rýže 100 g
bílé víno 2 dl
celerová nať
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
citron
olivový olej
celý pepř
mletý pepř
sůl
petržel
Postup:
Začneme tím, že do hrnce dáme koření, zeleninu, brambor, cibuli, česnek, celer, pepř a zalijeme vodou. Osolíme a vaříme 15 min. Po 10 min. přidáme hlavu, ocas a odřezky. Vaříme do změkčení, vývar poté scedíme, zeleninu a maso dáme stranou a obereme maso. Do vývaru dáme nakrájenou zeleninu, brambory, rybí maso, vařenou rýži, přidáme bílé víno, citronovou šťávu, oliv. olej, sůl, pepř a povaříme. Posypeme petrželkou a servírujeme s pečivem.
Přejeme dobrou chuť.