0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Porovnat
CZ

SK

s námi to chytneš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Kapří matjesy

Ingredience:

kapří maso (ze hřbetu)  600 g 

sůl  30 g

pepř  1 káv. lžička

nové koření 10 kuliček

bobkový list  2 ks

cibule  3 ks

olej   0,1 l


Postup:  

Kapra vykostíme a nakrájíme na tenké plátky ( 0,5 cm široké, 5 cm dlouhé, 2 cm vysoké). Tyto kousky pořádně osolíme a necháme 2 dny v chladu odležet. Po dvou dnech plátky ochutnáme, můžeme přisolit a necháme v chladu ještě jeden den. Potom slijeme vodu, kterou plátky pustily a osušíme. Plátky skládáme do misky, prokládáme nakrájenou cibulí, bobkovým listem a novým kořením a olejem. Po třech dnech můžeme konzumovat. Spotřebovat do 14 ti dnů.


Zpět do kategorie

NewsletterNenechte si ujít výhodné akce, slevy a novinky.