Při výrobě tohoto boosterovaného boilie je kladen důraz na okamžitou účinnost a atraktivitu.
- Originál boilie je zasypáno mixem, který obsahuje atraktační látky, jako jsou extrakty, esence, esenciální oleje, oleje, tekuté potravy, koření sladidlo NHDC, sušené gamarusy, krevetky a dafnije. Vše je smícháno s originál boilie mixem.
- Poté je boilie zalito nálevem, který obsahuje aminokyselinové spektrum, tedy směs aminokyselin, na které kapr reaguje a které ho nutí přijímat potravu.
- Pečlivým promícháním vznikne na povrch boilie vrstva atraktantů, která se do boilie vsákne a která je pro kapry doslova laskominou.
Příchuť Garlic Liver
- Toto boilie je postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem.
- V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater.
- V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.
Složení boilie TB
- Všechny druhy boilie TB obsahují podíl soli a sladidla NHDC.
- Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění pH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní pH. Tím se lehce nabourá struktura boilie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry.
- Sladidlo NHDC je v boilies používáno jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko-slanou chuť.
- Boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby.
- Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzymaticky upravená moučka), který nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.
Parametry:
- Příchuť: Garlic Liver (česnek a játra)
- Průměr: 24 mm
- Balení: 120 g