Nejprve se tato
kombinace sladké příchutě s rybí příchutí může zdát jako nesmyslná, ale níže se dozvíte, proč tato příchuť vznikla. Hodně rybářů má rádo sladké příchutě, naopak stejně velká skupina rybářů má ráda rybí příchutě, a proto se výrobce rozhodl vyvinout boilies, kde skloubil sladkou (ovocnou) a rybí příchuť.
Důvod, proč byla použita mandarinka a ne pomeranč, je jednoduchý, jelikož
mandarinkový olej je
sladší a
lépe snáší tepelnou úpravu, a tak si boilies zachovává původní složení.
Kromě netradičního spojení sladké příchutě s rybinou se v boilies nachází
celá řada rybích mouček, doplněných o
játrový prášek.
Po dlouhém testování výrobce doporučuje
použití ve vodách s teplotou vyšší jak 12 °C.
Specifikace:
- příchuť Tangerine & Fish (mandarinka a ryba),
- průměr 16 mm,
- balení 1 kg.