0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Porovnat
CZ

SK

s námi to chytneš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Candát pečený v alobalu

Ingredience:

Candát 4 porce

Máslo

Rajče 4 ks

Paprika 2 ks

Citron

Sůl


Postup:

Nachystáme si čtyři čtverce alobalu, které vymažeme máslem. Na každý čtverec upravíme porci ryby, osolíme, pokapeme citrónem, poklademe plátky rajčete, papriky, navrch dáme ještě kousek másla a pevně zabalíme. Pečeme v horké troubě na plechu cca 15 min. Abychom nepřišli o šťávu, podáváme i s alobalem.

NewsletterNenechte si ujít výhodné akce, slevy a novinky.