0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Porovnat
CZ

SK

s námi to chytneš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Amur na víně a rajčatech

Amur na víně a rajčatech

Ingredience:

Amur     3 kg

cibule    2 ks

rajčata   4 ks

máslo    3 lžíce

citron

bílé víno 300 ml

sůl

pepř

bobkový list   4 ks

mletá paprika

česnek  5 stroužků


Postup:    

Maso z amura nakrájíme na podkovy, osolíme, pokapeme citronem a necháme 1 hodinu odležet. Cibuli nakrájíme na klínky a opečeme na másle. Do zapékací misky dáme na kolečka nakrájenou cibuli a rajčata, položíme rybu. Posypeme paprikou, nasekaným česnekem a podlijeme bílým vínem. Vložíme do trouby a pečeme 30 minut  dozlatova při 220 stupních celsia.


Zpět do kategorie

NewsletterNenechte si ujít výhodné akce, slevy a novinky.